Başkan Tosyalı’dan Iğdır taraftarına kınama!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Iğdırspor taraftarlarının İskenderunspor’a karşı sergilediği tutumu ve sosyal medyadan ortamı geren açıklamalarına tepki gösterdi. Maç öncesi konuk oldukları Iğdır’da gerginliği had safhaya taşıyan ev takımı taraftarlarının tahrik edici, çirkin ve sözlü saldırılarının sporun kardeşlik ruhuna yakışmadığını söyleyen Başkan Tosyalı, gerekli tedbirlerin alınması konusunda güvenlik güçlerinin gerekli tedbir ve önlemleri almaya davet etti.

Başkan Fatih Tosyalı’nın kamuoyuna önemle duyurusu şöyle, “İskenderunspor’umuzun deplasmanda oynayacağı karşılaşma için gittiği Iğdır’da şehre girişinde ve sporcularımızın kaldığı otelin çevresinde bir takım kişiler tarafından tahrik edici, çirkin, sözlü saldırılara maruz kaldığını üzülerek görmüş bulunmaktayız.

Sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna uymayan bu sorumsuz kişileri kınıyor, güvenlik güçlerimizin konu ile ilgili gerekli tedbir ve önlemleri alacağına inanıyoruz.

İskenderunspor Kulübümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şampiyonluk yolunda takımıza canı gönülden başarılar diliyorum.”

Bir cevap yazın