JASAT’a 41 kere maşallah

Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı dedektifleri JASAT, 2014-2022 yılları arasında farklı tarihlerde gerçekleşen 41 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı.

Reyhanlı’da önceki gün Hekimzade Çiftliği’nde bulunan demir, kamera ve bazı hurda malzemelerinin çalınması olayı ile ilgili faillerin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan çalışma yapan ekipler,  olayı M.S. isimli şahsın kendisine ait 31 ABR plakalı araçla gerçekleştirdiğini tespit etti.

Şahsın kendisine ait araç ve ikametinde yapılan aramada 5.3 gr. Metanfetamin, 8 adet tarihi eser niteliğindeki sikke ve Obje, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 25 adet fişek ve hırsızlık esnasında kullanıldığı değerlendirilen 126 adet suç aleti ele geçirilirken, şüpheli gözaltına alındı.

Başlatılan soruşturma kapsamında M.S. isimli şahsın Reyhanlı’da 2014-2022 yılları arasında farklı zaman ve yerlerde meydana gelen 41 adet faili meçhul hırsızlık olayını gerçekleştirdiği alınan beyanından, kamera ve PTS görüntüleri ile istihbarı bilgilerden tespit edildi.

Gözaltında bulunan şüpheli M.S. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasını müteakip sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir cevap yazın