EMITT Fuarı’nda İskenderun rüzgarı

İMEAK Deniz Ticaret Odası(DTO) İskenderun Şubesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’teki yerini aldı. TÜYAP’ta 25. kez ziyaretçilerine kapılarını açan fuarda İskenderun DTO, binlerce kişiye İskenderun ile ilgili turizm noktaları ve yeni seyahat fırsatları sundu.

12 Şubata kadar açık kalacak olan fuarın açılışına; Fuarlar Komitesi Başkanı ve İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Üyesi Özhan Akgünlü ile İskenderun Şube Personeli Ebru Çetin katıldı.

Düzenlenen fuara her yıl 45.000’e yakın sektörün katılım gösterdiğini söyleyen İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu “Dünyanın dört bir yanındaki binlerce turisti ağırlayan fuarda, seyahat şirketlerimiz heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turistlere yeni ve heyecan verici fırsatlar sunuyor. Bildiğiniz gibi gelişmekte olan bölgemizin her alanda olduğu gibi tatil ve turizm alanında da tanıtıma ihtiyacı bulunuyor. İMEAK DTO İskenderun Şubesi olarak bölge ekonomisine ciddi katkısı olacağını düşündüğümüz her alanda buna özellikle tatil ve turizm alanları dahil bölgemizi her platformda tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın