Futbolda dikkat çeken kadın yöneticiden iddialı sözler

İskenderunspor Kulüp Başkan Yardımcısı Melike Özdemir Bolat, 3. Lig’de lider durumda bulunan turuncu – mavili takımın Siirt İl Özel İdaresi Spor karşısında aldığı 5-1’lik galibiyeti değerlendirdi.

Kulüp başkan yardımcısı olarak futbolda kadın yönetici olarak dikkat çeken Bolat, camiada adeta bayram havası estiren galibiyette çok iyi bir performans ortaya koyan futbolcular başta olmak üzere, yoğun destek veren cefakar taraftarlara ve teknik heyete de teşekkür etti.

Diğer karşılaşmalarda olduğu gibi Siirt İl Özel İdaresi Spor karşılaşmasında da aile reisi Refik Bolat ile birlikte takımını yalnız bırakmayan İskenderunspor Kulüp Başkan Yardımcısı Melike Özdemir Bolat, “Yönetimimizle, Teknik heyetimizle, Taraftarlarımızla ve futbolcularımızla el birliği içerisinde şampiyon olmak için çok çaba harcıyoruz, harcamaya da devam edeceğiz. Ligin sonunda ipi göğüsleyen İskenderunspor olacaktır. Bu şampiyonluk kupasını Amanosların tepesine taraftarlarımızın yanında ellerimle dikeceğim” derken, kadın yönetici olarak daha çok kadın taraftarı tribünde görmek istediğinin de altını çizdi.

Bir cevap yazın