Kara Kartal’ın İskenderun’da yeniden doğuşu

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’ın dokunuşlarıyla yenilenen Beşiktaşlılar Lokali görkemli bir törenle açıldı. Taraftarların sloganları, maytap, havai fişek ve konfeti gösterileriyle yankılanan Şehit Pamir Caddesi’ndeki siyah – beyaz coşku İskenderun’a yansıdı.

Beşiktaşlı taraftarları ferah bir ortamda buluşturacak olan lokalin açılışına Beşiktaş Kulübü Kongre üyeleri Hakan Daltaban ve Dernekleri Geliştirmeden sorumlu Emin Biber, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Antakya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldızlar katıldı.

Beşiktaş’ın geçmiş yıllara ait fotoğrafları ile donatılan lokalin açılışında Başkan Sedat Uysal ve davetliler, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’yı da andı.

Başkan Uysal ve davetliler İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Lokali’nin açılış kurdelesinin ardından hep birlikte yaş pastayı kesti.  

Lokalin hayırlı – uğurlu olmasını dileyen Başkan Sedat Uysal, lokalin açılışında kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın