Kazanan hep İskenderun olsun

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, beraberinde AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte, 3. Lig 2. Grup’ta maç fazlasıyla lider olan kentin efsane takımı İskenderunspor’u ziyaret etti.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat tarafından karşılanan Kaymakam Yönden ve Milletvekili Özel, tesis binasında incelemede bulunarak, çalışmalar hakkında istişare yaptı.

Kaymakam Yönden ve Milletveli Özel, sahada gösterdikleri mücadele ve beraberinde gelen galibiyetlerle liderliğe yükselen turuncu mavili takımın idari – teknik yöneticileri ile tüm sporcularını canı gönülden tebrik ederek, bütün müsabakalarında başarılar diledi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, “Bizim takım” diye bahsettiği İskenderunspor’un başarısının devam etmesini dilerken, sezon sonunda takımın şampiyonluğa ulaşacağını söyledi.

Tesisileri incelerken kısa bir masa tenisi maçı da yapan Kaymakam Yönden ve Milletvekili Özel, maç sonunda kazanan İskenderun olsun mesajı verdi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Hakan Bolat da takıma verdikleri destekten dolayı konuklarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın