Başkan Bolat, ‘Özel’ galibiyeti hediye etti

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Başkent Ankara’da elde ettikleri 1-0’lık galibiyetle zirveye yerleştikleri Hacettepespor maçını değerlendirdi.

Mertçe mücadele takımın ve teknik heyetin yanıısra İskenderunspor’u kaldığı otelde ziyaret eden ve maçta da bizzat destekleyen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile gönlü turuncu mavi renklerle yanıp tutuşan taraftarlara teşekkür eden Hakan Bolat, kolay maçlarının olmadığını, her maçın final havası taşıdığını söyledi.

Havaların aşırı derecede soğuk olmasına rağmen, rakipleri Hacettepespor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirten İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, “Her takım olduğu gibi rakibimiz Hacettepespor da devre arasından yararlanıp takımlarına takviyeler yapmış. Havaların aşırı derecede soğuk olmasına rağmen rakibimize oranla daha da güzel futbol sergiledik, sayısız gollük pozisyonlarından yararlanamadık ama galibiyeti hakkettik.. Grubumuzda hiç kolay maç olmayacak. Tüm müsabakalarımız final havası içerisinde geçecek. Elde ettikleri galibiyetten dolayı teknik heyet ve tüm futbolcularımıza teşekkür ederim. Gerek İskenderun’da gerek Ankara’daki maçımızda bizleri yalnız bırakmayan ve her türlü desteği esirgemeyen Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel’e, yaz kış demeden her daim takımı destekleyen cefakar taraftarlarımıza galibiyetimizi armağan ediyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın