Kırıkhan OSB’de ön tahsis fırsatı!

Hatay Valiliği, yatırımcılara Kırıkhan OSB için ön tahsis başvurularının başladığını duyurdu. Valilik, Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın ihale ilanı kapsamında, mülkiyeti Kırıkhan OSB’ye ait parsellerin, OSB Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği hükümleri ile Müteşebis Heyet’in belirlemiş olduğu arsa, ön tahsis ve satış prensiplerine göre  OSB’nin kuruluş protokolünde belirtilen sektör grubu olan “Karma OSB” ne uygun faaliyet gösteren “Üretim ve imalat yapmak şartı ile sanayi faaliyetlerinde kullanılmak üzere avans olarak 60 TL/m2″ belirlenen” muhammen bedel ile açık artırma usülü ile katılımcılara ön tahsis edileceğini belirtti.

 04 Şubat 2022 Cuma günü saat 14 :30’da Kışlasaray Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:17 Antakya/Hatay adresinde bulunan Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonunda yapılacak olan ihale için istenilen evrakların olduğu zarf en geç ihale günü saat 13:30’a kadar aynı adreste bulunan Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi yetkili birimine teslim edilecek.

OSB Yönetim Kurulu huzurunda açık artırma yöntemi ile yapılacak ön tahsis ihale işlemi için katılımcılar muhammen bedelden aşağı olmamak üzere tekliflerini sözlü olarak sunacak, açık artırma sonucunda en yüksek teklifi eden katılımcıya ihale edilmek suretiyle arsa ön tahsisi edilecek.

Detaylı bilgi için, Kışlasaray Mahallesi Fevzi Çakmak Cad. No:17 Antakya/HATAY adresinde bulunan Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı hizmet binasında Kırıkhan OSB temsilcileri ile görüşülebilecek, imar planı ve parselasyon planı incelenebilecek.

Bir cevap yazın