Adım adım sona doğru

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Denizciler Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan çok amaçlı salon, kapalı spor salonu ve halı sahada inceleme yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç’inde eşlik ettiği gezide Başkan Tosyalı salonun çok yakın bir zamanda hizmete gireceğini söyledi.

Çok amaçlı salonun mahallenin buluşma noktası olacağını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, “Vatandaşlarımızın özel ve güzel günleri ile sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Denizciler Çok Amaçlı Salon Projemiz tamamlanmak üzere. Bu alanda vatandaşlarımız düğünlerini, nişanlarını, eğlencelerini, kutlamalarını ve taziyelerini kabul edebilecek. Çok yakında halkımızın hizmetine açıyoruz” dedi.

Halı sahada maç yapan çocuklarla sohbet eden Milletvekili Özel ise, “Tuğlaya attığımız her bir harç, belediyemizin yaptığı birbirinden güzel projeler, güzel İskenderun’umuzun çehresini değiştirecek. Durmak Yok!” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın