İskenderun, önemli bir değerini kaybetti

Koronavirüse yenik düşen dünyanın lider kimya şirketi BASF’ın Türkiye Genel Müdürü ve BOSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rami Atikoğlu, yarın memleketi İskenderun’da son yolculuğuna uğurlanacak.

54 yaşında hayata veda eden, beyefendiliği, örnek iş adamlığı ve başarılı yöneticiliğiyle bilinen Rami Atikoğlu’nun naaşı 17 Ocak(bugün) saat 14:00’da Pendik Teknopark içindeki BASF İnovasyon Merkezi’nde düzenlenecek törenin ardından İskenderun’a uğurlanacak. 

Atikoğlu’nun cenazesi ailesinin katılacağı şekilde 18 Ocak Salı günü(yarın) saat 14:00’te Karaağaç Asri Mezarlığı Ortodoks Aile Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak. Defin sonrası aynı gün saat 19:00’a kadar Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi salonunda taziye kabul edilecek.

Eğitime önem veren, TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var projesinin 2017-21 dönemi ana sponsorluğunu BASF’ın üstlenmesinin yanısıra programın final jürisinde de yer alan Rami Atikoğlu için çiçek göndermek isteyenlerin Türkiye Eğitim Vakfı(TEV)’na bağış yapması, bağış çelenklerini BASF İnovasyon Merkezine göndermeleri istendi.

İş dünyasının önde gelen isimleri arka arkaya yayımladıkları başsağlığı mesajlarında Atikoğlu için başsağlığı dilerken, BAFS’tan yapılan taziye mesajında ise, ‘BASF Türk Ailemizin büyük değeri, Genel Müdürümüz Rami ATİKOĞLU’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. BASF dünyasına kattığı değerler, liderliği ve dostluğu için minnettarız. Her zaman büyük bir sevgi ve saygı ile anacağız. Başımız sağ olsun” ifadeleri yeraldı.

Rami Atikoğlu kimdir?

Rami Atikoğlu, 1968 yılında İskenderun’da doğdu. 1990 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü’nden mezun oldu. Atikoğlu, kariyerine Akzo Nobel Otomotiv OEM Boyaları Bölümü’nde Ar-Ge Müdürü olarak başladı. 2004 yılında Otomotiv OEM Boyaları Satış Müdürü olarak çalışmaya başladığı BASF’de ülke müdürlüğü dahil çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Ocak 2016’da Türkiye ve Azerbaycan’dan sorumlu Satış Direktörü olarak atanan Atikoğlu, 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren, Satış Direktörlüğü sorumluluğuna ek olarak, BASF Türk Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Rami Atikoğlu, Türkçe, İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Bir cevap yazın