Hatayspor’un ilk transferi Mısır’dan

Atakaş Hatayspor’umuza Hoş Geldin Kahraba Kulübümüz daha önce El Ahly forması giyen sol kanat oyuncusu Mahmoud Kahraba’yı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atakaş Hatayspor, sezonun ikinci yarısındaki ilk transferini Mısırlı sol kanat oyuncusu Mahmud Kahraba’yı sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayarak gerçekleştirdi.

El-Ahly’de forma giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kahraba, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törende kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Hatayspor Kulüp Başkan Vekili Aydın Toksöz, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın da katıldığı imza töreninde, yeni transfer Kahraba, Hatayspor’da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Taraftarlarımıza inşallah memnuniyet yaşatacağım. Daha önceki takımıma ve Hatayspor’a gelmemi sağlayan yönetime teşekkür ediyorum. Görev verilmesi halinde Galatasaray maçın oynayabilirim” diye konuştu.

Mısır’ın en kaliteli futbolcularından biri olan Kahraba’yı takım kadrosuna dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “Kahraba, kendini ispat etmiş bir futbolcu. Bize büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Amacımız; gelecek yıl en az 10 Türk futbolcuyu kadromuza katmak. Hem kendi kazansın, hem biz kazanalım, hem de Türk futboluna iyi futbolcular kazandıralım diye daha çok genç futbolcularla ilgileniyoruz” dedi.

Kahraba’nın 2021 yılında en iyi sol kanat oyuncusu seçildiğini belirten Hatayspor Kulüp Başkan Vekili Aydın Toksöz, “Umarım Hataysporumuz’a katkıda bulunacaktır. Kendisine şehrimize, takımımıza hoş geldin ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın