Öğrenciler, üniversite ‘İSTE’klerini Rektör Depçi’ye anlattı

Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri,  bu kez İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi konuk etti. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Sg. Kd. Bnb. Oğuz Emre Çiçek’in ardından Rektör Depçi ile buluşan öğrenciler, okumak istedikleri üniversiteler ve hayalini kurdukları meslekleri Rektör Depçi ile paylaştı.

Yeni yıl tebrik kartıyla kendisini okullarına davet eden Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinin davetini karşılıksız bırakmayan Rektör Depçi’ye Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken de eşlik etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Rektör Depci, öğrencilerin yeni yılını kutlayarak, hem davetten dolayı teşekkür etti, hem de günün anısına çeşitli hediyeler dağıttı.

Öğrencilerin tebrik kartlarını aldığında çok mutlu olduğunu ve davetlerini karşılıksız bırakmayarak onları da mutlu etmek istediğini söyleyen Rektör Depci, “Tüm öğrencilerimize gözlerindeki ışıltı gibi parlak bir gelecek diliyorum. Bugünün küçüklerini ileride İSTE’de öğrenci olarak görmeyi çok isteriz. Onlara tercih edecekleri, parçası olmak isteyecekleri bir İSTE inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Geleceğimizin mimarlarına ve onları yetiştiren öğretmenlerimize tekrar teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın