Başkan Gül’den Hilal için taziye mesajı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kayseri’de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Belenli üniversite öğrencisi Hilal Sıkar için taziye mesajı yayınladı.

Erciyes Üniversitesi Havacılık Kulübü öğrencilerinin, dün Erciyes kayak merkezinde kayak yaptıktan sonra dönüş yolunda oldukları sırada meydana gelen kazada 20 kişi yaralanırken, Kayseri Erciyes Üniversitesi Uzay ve Havacılık Bölümü öğrencisi Hilal Sıkar ile Kürşad Samed hayatını kaybetti. 

Kazada hayatını kaybeden öğrenciler Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanırken, Belenli olduğu öğrenilen Hilal Sıkar’ın cenazesinin de bugün memleketinde toprağa verileceği öğrenildi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yayınladığı mesajda, “Kayseri Erciyes Üniversitesi Uzay ve Havacılık Bölümünde okuyan, Dörtyol Fen Lisesi Mezunu başarılı kardeşimiz Hilal Sıkar’ın, Kayseri’de meydana gelen kazada hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Genç kardeşime yüce Rabbimden rahmet, kederli ailesine ve Belenli hemşehrilerime, sabır ve başsağlığı, kazada yaralanan öğrencilere de acil şifalar dilerim. Rabbim mekânlarını cennet eylesin” dedi.

Bir cevap yazın