Yeni yılın ilk ziyaretçileri yüzleri güldürdü

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, eşi Ayşenur Yönden ve ilçe protokolü ile birlikte yılbaşına görevi başında giren kamu görevlilerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Halkın huzuru, güvenliği ve sağlığı için görev başında olan sağlık ve kolluk ekiplerini yılın son akşamında ziyaret ederek gerçekleştirdikleri denetimleri ve çalışmaları da yerinde inceleyen Kaymakam Yönden’e eşi Ayşenur Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve eşi Sevda Güneş, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Kemal İnce eşlik etti.

Kaymakam Yönden ve beraberindeki heyet, Denizciler Polis Merkezi’nin ardından Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi Acil Servisi ve Zabıta Karakolu’nu ziyaret ederek kamu görevlilerinin yeni yılını kutladı ve görevlerinde kolaylıklar diledi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Denizciler Polis Merkezi Amirliği, İskenderun İlçe Komutanlığı, İskenderun İlçe Komutanlığı ve İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne giden Kaymakam İskender Yönden, yılbaşı gecesi tedbirleri ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almasının ardından, görevleri nedeniyle yılbaşı gecesinde ailelerinin yanında bulunamayan ekiplerle sohbet etti, çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine ziyaret ederek sağlık ekiplerini de unutmayan Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki heyet, görev başındaki hekimler, hemşireler ve sağlık personelleri ile sohbet e, yeni yılın hayırlı olması yönünde etti, iyi dilek ve temennilerini ifade ederek bütün sağlık çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar diledi.

Bir cevap yazın