İskenderun Polisi ‘CAN’dır

1988 yılında Tunceli Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevliyken, operasyona giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit düşen Polis Memuru Ömer Vanlı’nın adını İskenderun’da yaşatacak olan kütüphane törenle açıldı. Bekbele İlkokulu’nda Okul Müdürü Ömer Osman Çolak ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Timleri’nin katkılarıyla oluşturulan Şehit Polis Memuru Ömer Vanlı kütüphanesi’nin açılışına İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, Sahil Güvenlik Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İskenderun İlçe MEB Müdürü Ali Haytaz, muhtarlar, öğrenciler, şehidin ailesi ve Motosikletli Polis Timleri katıldı.

Şehit Polis Memuru Ömer Vanlı’nın adını taşıyan oğlu ve ailesinin duygu dolu anlar yaşadığı açılışta, Başkan Tosyalı ve beraberindeki protokol üyeleri ailenin hüzün ve sevincine de ortak oldu.

Emniyet teşkilatına okula kazandırdıkları kütüphane için teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Şehit Polis Memuru Ömer Vanlı başta olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Şehit Polis Memuru Ömer Vanlı’nın adını yaşatacak olan kütüphanenin geleceğe büyük katkı sunacağını söyleyen İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise, “Şehit polisimizin evladı da bizimle birlikte görev yapıyor. Bugün çalışma arkadaşlarımla bir kez daha gurur duydum. Çünkü şehitlerine her daim sahip çıkıyorlar ve onun adının yaşaması için de çok gayret gösterdiler” dedi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Timleri de, meslektaşlarıyla birlikte kütüphanenin öğrencilerin geleceğine destek olması adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, kütüphanenin açılmasına katkı sunan İskenderunlu Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in eşi Cemile Gedik’e de ayrıca teşekkür etti.

Kütüphanenin açılış kurdelasının kesilmesi ve gezilmesinin ardından, protokol üyeleri emeği geçen herkese plaketle teşekkür etti.

Bir cevap yazın