Kalp sağlığınız için yol arkadaşınız: Ercan Türk

İskenderun Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ercan Türk, Atay İşmerkezi 8. Katta hizmet veren kliniğinin açılışında İskenderun ilçe protokolü ile sağlık camiasını buluşturdu. ‘Sağlıklı kalpler için yola çıktık’ sloganıyla, başarılı meslek hayatını özel kliniğinde sürdürecek olan Dr. Ercan Türk, kalp hastalıklarına hızlı ve erken teşhis ile tedavilerde büyük kolaylık sağlayacak.

Dr. Ercan Türk’ün İskenderun Adliyesi karşısında tam donanımlı kardiyoloji kliniğinin açılışına Kaymakam İskender Yönden, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ile Lütfi Kaşıkçı, Belediye Başkanları Fatih Tosyalı ve İbrahim Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, ve MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kemal İnce, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr Ömer Caymaz, MÜSİAD Başkanı Ali Özyurt,  Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, STK’ların başkan ve temsilcileri, Devlet Hastanesi ve özel hastanelerden doktorlar katıldı

Konuklarına klinikte verilecek olan hizmetleri hakkında bilgiler veren Kardiyoloji Uzmanı Dr Ercan Türk, Angio hariç tüm işlemlerin yapılabildiğini söyledi.

Davetlilerin sorularını da yanıtlayan Dr Ercan Türk, beslenme alışkanlığı, alkol ve sigara kullanımı ile genetik bir çok nedenle kalp rahatsızlığı hikayesi olan veya riski bulunan herkesin yılda en az bir kez kardiyolojik kontrollerden geçmesi gerektiğini belirtirken, davetlilere katılımlarından ve verdikleri destekten dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Bir cevap yazın