Hatay’da Noel heyecanı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Hz. İsa’nın dünyaya gelişinin kutlandığı Noel Bayramı’nda Hıristiyan vatandaşları yalnız bırakmadı.

Altınözü, Arsuz, İskenderun ve Samandağ’daki kiliseleri ziyaret eden Büyükşehir idarecileri, HBB Başkanı Lütfü Savaş adına hazırlanan hediyeleri Ortodoks, Katolik, Ermeni ve Rum cemaatlerine mensup vatandaşlara takdim etti.

Hatay’ın birlik, beraberlik ve kültürüne katkı sağlayan ziyaretlere Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk de eşlik etti.

İskenderun Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur’a hediyesini takdim eden Cantürk, Noel Bayramı ve yaklaşan yeni yılın Hatay’a, Türkiye’ye ve tüm dünyaya sağlık, sevgi, barış ve bereket getirmesi temennilerinde bulundu.

İskenderun Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur da nazik jestleri ve hediyelirinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, “Tüm Hristiyan Alemi’ne mutlu Noel’ler dileriz. Başta ülkemiz olmak üzere tüm Dünya’nın barış, huzur, sağlık ve esenlikler içinde olmasını dileriz” dedi.

Bir cevap yazın