Kaymakam Yönden’den aynı gün 3 ayrı istişare toplantısı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı’nı bu kez İskenderun İlkokulu’nda yaptı.

Devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare gerçekleştirdiği toplantıya Kaymakam İskender Yönden’in yanısıra, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun ilçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Şube Müdürü Abdulhalim Kaçmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları, öğrenci velileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Yönden, toplantı öncesi okul binasını gezerek, genel durumuna yönelik yaptığı incelemenin ardından okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenci velileri ve mahalle muhtarları ile sorun ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bir istişare yaptı.

Toplantıya ev sahipliği yapan İskenderun İlkokulu Müdürü Mustafa Aksay’ın okulun genel durumu ve eğitim hizmetinin işleyişi hakkında bilgi aktarımı yapılmasının ardından, civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri de kendi okullarının genel durumu hakkında bilgi paylaşarak, çok yönlü ve çözüm odaklı bir değerlendirme gerçekleştirdi.

Muhtarlarla değerlendirme toplantısı

Kaymakam Yönden, daha sonra Muhtarlarla Buluşma Toplantısı için İTSO’ya geçti. İTSO ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda; Koronavirüs salgınına karşı mücadeleye ilişkin alınan tedbir ve kararların uygulanması süreci ile aşılamaya dair yürütülen çalışmalar başta olmak üzere, mahallelerimizin genel durumu, ihtiyaç ve sorunları ele alındı, muhtarların görüş ve önerileri dinlendi.

Söz konusu toplantıya; Kaymakam Yönden’in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, kurum müdürleri, ilgili teknik ve idari kurum ve kuruluşlarımızın amirleri/temsilcileri ile mahalle muhtarlarımız katıldı.

Bir cevap yazın