Suç makineleri yakayı ele verdi!

Hatay İl Jandarma Komutanlığı Dedektifleri(JASAT) 30 ayrı dosyadan 44 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firariyi İskenderun’da yakaladı. B.Z.’nin cenaze töreni için İskenderun’a bağlı Denizciler mahallesindeki Doğakent Sitesi’ne geleceği bilgisini alan jandarma ekipleri, başarılı bir operasyonla zanlıyı gözaltına aldı.

Hakkında yağma suçundan 25 yıl, hırsızlık suçundan 9 yıl, hükümlü veya tutuklunun kaçması, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması, ruhsatsız ateşli silah bulundurma, hırsızlık ve konut dokunulmazlığını İhlal suçlarından 10 yıl olmak üzere toplam 30 ayrı dosyadan 44 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Z.’nin yanı sına JASAT ekipleri, görevi yaptırmamak için direnme, silahlı tehdit ve kasten yaralama suçlarından 11 yıl 3 ay hapis cezası olan A.F.A. ile 10 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis kararı bulunan H.Z.’yi de Reyhanlı Beşaslan M ahallesindeki ikametlerinde yakaladı.

Operasyon kapsamında yakalanarak gözaltına alınan 3 şüpheli Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, il genelinde yapılan operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve yakalanarak gözaltına alınan 12 şüpheli ile ilgili adli işlem başlatıldı.

Bir cevap yazın