Akdeniz’deki gazetecilerle İskenderun’da dost meclisi!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, aylık olağan toplantılarını gerçekleştirmek üzere İskenderun’a gelen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu(AGF) Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Coşkun ve beraberindeki cemiyet başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ev sahipliğinde, İskenderun Yelken Kulübü’nde AGF Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Coşkun’un riyasetinde Antalya, Alanya, Kemer, Mersin ve Hatay ile Isparta, Osmaniye, Kahramanmaraş, Burdur ve KKTC’dan iştirak eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanları ve temsilcileri ile biraraya gelen Kaymakam Yönden, basın mesleğinin iş hayatındaki yeri ve önemine değinerek, habere ulaşma ve haberin kamuoyuna ulaştırılması çabalarında tüm basın mensuplarına kolaylık ve başarılar diledi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri de misafirperverlik hassasiyetiyle meslektaşlarını ilçemizde ağırlamaktan ve bölge toplantısına ev sahipliği yapacak olmaktan  duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bir cevap yazın