Beyaz bir güvercin kondu skorboarda!

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren İskenderunspor, barış ve kardeşlik için güvercin uçurularak başladığı maçta Redoks Darıca Gençlerbirliği ile puanları paylaştı. İskenderun 5 Temmuz Stadı’ndaki karşılaşmaya ellerinde beyaz güvercinlerle sahaya çıkan turuncu – mavili futbolcular, gökyüzüne güvercin bıraktığı maçı 1-1 berabere tamamladı.

8. dakikasında konuk takımdan Nebi’nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamlayan İskenderunspor, maçın bitimine dakikalar kala eşitliği yakaladı.  Müsabakanın 85. dakikasında İskenderunspor’un takım kaptanı İrfan Başaran ikinci sarı karttan kırmızı kart görürken, takımını sahada 10 kişi bıraktı. Ev sahibi İskenderunspor’un golünü 90+6. dakikada Osman Şahin kaydetti.

5 Temmuz Stadı’nda oynanan ve yaklaşık 6500’e yakın taraftar topluluğunun izlediği maçın bitiş düdüğünün ardından iki takımın oyuncuları ve teknik ekibi arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçlerinin devreye girmesiyle olaylar büyümeden kontrol altına alındı. Alınan bu sonucun ardından İskenderunspor puanını 29’a, Darıca Gençlerbirliğispor da 19’a çıkarttı.

Bir cevap yazın