İskenderun için o sene bu sene!

TFF 3. Lig 2. Grup lideri Düzcespor’u evinde 3-1 mağlup ederek, aradaki puan farkını bire indiren İskenderunspor’da maç sonrası yaşanan sevinç gösterileri ‘O sene bu sene’ dedirtti.

Turuncu – mavili takımın baştan sona üstün oynadığı maçta takıma galibiyet getiren golleri 64. dakikada Enes, 90. dakikada Osman, 90+2’de İsmail kaydederken, konuk takımın tek golü ise 90+7 Muhammet’ten geldi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile çok sayıda taraftarın izlediği maçı, 3 golle 3 puanla süsleyen turuncu – mavili futbolcular, maç bitiminde taraftarla birlikte adeta coştu.

Taraftarın sevgi gösterisi ile tribünlere davet edilen Başkan Hakan Bolat, taraftarların coşkusuna eşi Melike Bolat ile birlikte eşlik etti.

İskenderunspor’un başarısında emeği geçen Kulüp Başkanı Hakan Bolat, eşi Başkanvekili Melike Bolat kendilerine bu sevinci yaşatan takıma ve taraftarlara teşekkür ederek, “O sene Bu sene inşallah. Bu gün bizi desteklemeye gelen Muhteşem Taraftarlarımıza sonsuz sevgiler ve teşekkürler” dedi.

Bir cevap yazın