Girişimci fikri olanlar dikkat!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliğiyle düzenlenecek olan ödüllü “Girişimci Fikir Maratonu” adlı bir yarışmasına başvurular 3 aralıkta sona erecek.
Programın Amacı: : DOĞAKA ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Girişimci ekosisteminin ve kapasitesinin arttırılmasıdır.
Kimler Başvurabilir: 1835 yaş arası gençler vb.) kısıtlaması olmadan başvuru yapabilir.
Başvuru ve Değerlendirme Süreci; İş fikrinizle ilanda yer alan başvuru linkindeki formu doldurarak başvuru yaptıktan sonra KOSGEB – DOĞAKA ve bağımsız değerlendiricilerden oluşan jüri tarafından başvurular değerlendirilecektir. Başvurular iş fikrinin uygulanabilirliği, içerdiği yenilik, yaratıcılık, piyasadaki herhangi bir sorun veya ihtiyacı karşılama potansiyeli vb. kriterlere göre değerlendirilecektir. İlk değerlendirme sonrasında başarılı bulunan adaylara ihtiyaçları doğrultusunda 1 günlük mentörlük desteği verilecektir. Adaylar mentörlük desteği sonrasında iş fikirlerini iş planına uygun en az 5 dakikalık videolar şeklinde belirtilen adrese yükleyeceklerdir. (Videoların yükleneceği adres 10 Aralık tarihinde adaylara duyurulacaktır). Jüri tarafından videolar incelendikten sonra ödül almaya hak kazanan yarışmacılar 16 Aralık tarihinde düzenlenecek etkinlikte açıklanarak ödülleri takdim edilcektir.
Sonuçların Açıklanması: 16 ARALIK 2021 tarihinde İİBF Atatürk Konferans Salonunda sabah 9:15 itibariyle düzenlenecek etkinlikte davetli konuşmacıların tecrübe aktarımları sonrasında kazananlar açıklanarak ödülleri takdim edilecektir.
Ödül: Program kapsamında toplam 5 ödül verilecektir.
Birincilik Ödülü: 5000 TL
İkincilik Ödülü: 3000 TL
Üçüncülük Ödülü: 1500
TL Jüri Özel Ödülü 1: 1000 TL
Jüri Özel Ödülü 2: 1000 TL

Bir cevap yazın