İGC ziyareti Şefik Çirkin’e ‘İYİ’ geldi

Milletvekilliğinin yanısıra geçmişte MHP Hatay il başkanlığı görevinde de bulunan deneyimli siyasetçi, şimdiki İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Diyap Atar ve Yönetimini kutladı.

Usta siyasetçi, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ve beraberinde İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ile  İYİ Parti kurmaylarının katıldığı ziyarette ülke ve Hatay siyaseti konuşuldu.

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin’i ağırlamaktan onur duyduğunu belirten İGC Başkanı Diyap Atar, “Sizin bölge siyaseti için verdiğiniz gayretleri biliyoruz ve görüyoruz. Bölgemizin Cemiyet yönetimi ve gazeteci arkadaşlarımızla sizleri ağırlamaktan dolayı mutluyuz.  Bölgemizin önemli değerlerinden birisisiniz. Hoş geldiniz” dedi.

İYİ Partiyi ve Hatay’ı iyi yerlere getirmek üzere yola çıktıklarını belirten Başkan Çirkin, Hatay’ın bir bütün olarak eşit hizmet alması gerektiği yönde görüşlerini dile getirdi.  Başkan Şefik Çirkin, Hatay siyasetinde, ekonomisinde, sosyal ve kültürel yaşamında İskenderun’un da bir ağırlığı olduğunu belirterek İskenderun’un hak ettiği değeri bulması gerektiğini vurguladı.

İYİ Başkanı Şefik Çirkin ve beraberindeki heyet ziyaret sonrasında toplu fotoğraf çektirdi.

Bir cevap yazın