Güvenlik korucularından yoğun Ankara mesaisi

Amanoslar Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık, Anadolu Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen başkanlığındaki heyetle TBMM’yi ziyaret etti.

İlk görüşmelerine TBMM’de başlayan heyet, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a, ardından da TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz’a TBMM’de konuk olan heyet 4 sayfalık korucu taleplerini iletti.

Süleyman Soylu’ya ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da ziyaret eden heyet, çalışmalarıyla ilgili Bakan Soylu’yu bilgilendirirken Güvenlik Korucularının sorun ve taleplerini iletti.

Başkan Salık, gecenin geç saatinde kendilerine vakit ayıran ve korucuların sıkıntılarını pür dikkat dinleyen Bakan Soylu’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Orgeneral Çetin’e sorunlar aktarıldı

Başkan Salık, Anadolu Güvenlik Korucuları Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tatlı ve Van Korucu Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret etti. Orgeneral Çetin, bölgede görev yapan korucuların ve federasyonların faaliyetlerinin konuşulduğu görüşmeden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Taleplerini dile getirdiler

Heyet Dışişleri Bakan Yardımcısı Selim Kıran, Ak Parti Niğde, Bingöl, Adana Osmaniye Milletvekilleri ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’u da ziyaret etti. Son olarak Federasyon Başkanı Salık ile Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tatlı, Jandarma Komando Özel Asayiş Tugay Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlık, Komutan Yardımcıları Albay Faruk Kasar ve Albay Süleyman Küçükkarağaç’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi

Bir cevap yazın