Polisten kaçamadı!

Hatay-İskenderun karayolu üzerinde motosiklete çarparak üç kişinin ağır yaralanmasına sebep olmasına rağmen olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü Antakya’da yakalandı.

 Geçtiğimiz hafta, Maraşboğazı Mahallesi Bağlama mevkiinde F.M. isimli şahsın kullandığı plakasız motosiklete, arkadan gelen kamyonun çarpması sonucu meydana gelen kazada sürücü F.M. ile yolcu olarak bulunan H.M. ve F.E.M. isimli şahıslar hayati tehlikeleri olacak şekilde yaralanırken, plakası ve markası tespit edilemeyen kırmızı renkli araç sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Kazaya sebebiyet veren araç ve sürücüsünün yakalanması amacıyla Antakya Jandarma dedektifleri tarafından yapılan çalışma sonucunda kaçan aracın kaza öncesi ve sonrası resimlerinden 31 SV plakalı Scania marka kırmızı renkli kamyon olduğu tespit edildi. Plaka tanıma sisteminden Gaziantep ve Şanlıurfa ili istikametinde seyir halinde olduğu belirlenen aracın Siverek İlçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanması sağlandı.

Kaza esnasında aracı kullandığı tespit edilen H.E.’nin Hatay’a dönüş yaptığı bilgisinin alınması üzerine şüpheli şahıs Antakya’daki evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Bir cevap yazın