Cumhuriyet Kupasını en çok onlar kazanmak ‘İSTE’di

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’nci Yıl Dönümü kapsamında İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’nin oldu.

İSTE Şampiyonluk Kupasını İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci takdim etti. Şampiyonada SSK ACİL ikinci olurken Gümrük Müdürlüğü de üçüncülüğü elde etti.

Şampiyonluk sevincini İSTE Futbol Takımı ile paylaşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, şampiyon takımı ve teknik ekibini tebrik ederek, “Üniversitemizin bilimsel etkinliklerin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda elde ettiği başarılar bizi onurlandırmaktadır. Şampiyonluk için top koşturup ter döken, İSTE adına kupayı kaldıran takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlarımızı kutlarken, katılım sağlayan kurumları da tebrik eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Turnuvanın düzenlenmesinde emek veren herkese teşekkür ederim. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.Bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Bir cevap yazın