İyi ki varsın Cumhuriyet!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ilçe protokolünün katılımıyla “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”nın 98. Yıldönümü münasebetiyle tebrikleri kabul etti.

İskenderun Kaymakamlığı yeni binası bahçesinde pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen tebrikat törenine; Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr.Ayşenur Yönden’in yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kurum ve Kuruluşların Müdürleri/Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Teşkilatı Başkanları, STK Temsilcileri, Şehit Yakınları ve Muharip Gaziler, idari, adli ve askeri erkan ve basın mensupları katıldı.

Kaymakam İskender Yönden ve beraberinde CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat ve İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin katılımından oluşan protokol heyet, tebrikleri kabul etmesinin müteakibinde Kaymakamlık bahçesindeki mini kokteylde sohbet etti.

Bir cevap yazın