5 ‘Yıldız’lı alışverişin adresi; Elma Market

İşletmeciliğini Yasin Yıldız’ın üstlendiği Elma Market, İskenderun’dan sonra Arsuz’da açtığı ikinci şubeyle hizmet ağını genişletti.

İskenderun İsmet İnönü Mahallesi’ndeki ilk şubelerinin ardından, Arsuz’a bağlı Konarlı Mahallesi Hacı Bektaş-ı Veli Cad. No:36-B adresinde ikinci şubesini açan Elma Market, vatandaşları kaliteli, güvenli, hijyenik, hesaplı alışverişle buluşturacak.

İskenderun ve Arsuz ilçelerini birbirine bağlayan yol üzerinde vatandaşlara güler yüzlü personel ve kaliteli hizmetle alışveriş ayrıcalığı sunacak olan Elma Market’in 2. Şubesinin açılış kurdelesini Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt kesti.

Arsuz’a da Elma Market markasını taşımanın gururunu yaşayan Yasin Yıldız, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, güler yüzle ve hijyenik bir ortamda vatandaşa en güzel hizmeti sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Yıldız, daha sonra protokol üyeleri ile birlikte marketin reyonlarını gezerek, ürünleri hakkında bilgiler verdi. Protokol üyeleri de  marketi gezerken, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Bir cevap yazın