Kalbine yenilen uzman çavuş toprağa verildi

İzmir’de görevi esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İskenderunlu Uzman Çavuş Emre Kesik dualarla ebediyete uğurlandı.

Bekbele Mahallesi Mezarlığı’nda gerçekleştirilen cenaze törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı  Yusuf Yıldırım, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,  Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Kızılay İskenderun şube Başkanı Recep Sivri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Kesik’in naaşı dualar ve gözyaşları arasında Aile Kabristanlığı’nda toprağa verildi.

Törene katılan Kaymakam İskender Yönden, J. Uzm. Çvş. Emre Kesik’i ebediyete uğurlarken, ailesinin de acılarını paylaştı.

 Kaymakam Yönden, Uzman Çavuş Kesik’in tabutunun sarılı olduğu Türk Bayrağı’nı ailesine teslim ederken, “Kahraman askerimiz Emre Kesik’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, değerli ailesi ve tüm silah arkadaşları ile TSK teşkilatına ve necip milletimize sabır ve başsağlığı dilerim.
Kabri Nur, Mekanı Cennet, Makamı Ali Olsun ” dedi.

Bir cevap yazın