Aşı seferberliği tam gaz

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, aşı seferberliği çağrısı kapsamında İsmet İnönü Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde düzenlenen aşılama çalışmalarına katılarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Kaymakamlık uhdesinde, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter’in koordinasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlar, esnaf ve meslek odaları, muhtarlar ve çeşitli STK’ların işbirliğiyle uygulanmakta olan Covid-19 aşısı seferberliği kapsamında İsmet İnönü Mahallesi’nde uygulanan aşı çalışmalarına katılan Kaymakam Yönden, kişisel ve toplumsal sorumluluklarını yerine getiren vatandaşlara teşekkür etti.

Aşı seferberliğinin amacına uygun bir şekilde devam ettiğini, mobil ekiplerin mahallinde aşı uygulaması ile halka kolaylık sağlanmasının yanı sıra aşılanma konusunda da farkındalık oluşturduğunu belirten Kaymakam Yönden, aşı hakkında tereddüt duyan vatandaşları da bilgilendirerek, aşı olma çağrısını yeniledi.

Kaymakamı İskender Yönden ayrıca 15 yaşını doldurarak Covid-19 aşısının ilk dozunu uygulatmak için müracaat eden Esila Işık ve endişelerini yenerek ilk doz aşısını yaptıran Tuğba Gündüz’ü de yalnız bırakmayarak, devlet unsurlarının her an her yerde halkının yanında olduğunu gözler önüne serdi.

Bir cevap yazın