Polise ateş açan ‘suç makineleri’ yakalandı!

Antakya’da dur ihtarına uymayan araçtan pompalı tüfekle ateş ederek 3 polisin ve 1 vatandaşın yaralanmasına neden olan 2 kişi yakalandı. Zanlılardan M.H.’nin 21 ayrı suçtan, K.H.’nin ise 34 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, Antakya’da 17.09.2021 günü saat 21.00 sıralarında Şükrü Balcı Caddesi’nde asayiş uygulaması yapan polislerin şüpheli gördükleri 31 AFE  plakalı aracı durdurmak istedikleri esnada araç içerisinden pompalı tüfekle ateş ederek 3 polis memuru ile 1 vatandaşın yaralanmasına sebep olan ve takip sonucunda aracı Antakya/Reyhanlı karayolunda boş araziye bırakarak kaçan şüphelilerin İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ve koordineli yürütülen operasyon kapsamında Jandarma dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan arama sonucunda M.H. ve K.H.’nin 18.09.2021 günü saat 07.00’de Antakya İlçesi Avsuyu Mahallesindeki gizlendikleri eski köy evinde yakalandığı belirtildi.

21 ayrı suçtan arandığı tespit edilen M.H. ile 34 ayrı suçtan arandığı tespit edilen K.H., Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Bir cevap yazın