Arıların saldırısına rağmen mücadeleden yılmadı!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, dün akşam saatlerinde Soğukoluk Yaylası’nda çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarında yabani arıların saldırısına uğrayan orman kahramanı İbrahim Timurtaş’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangın haberini alır almaz Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ile bölgeye geçen Başkan Gül, yangının kontrol altına alınmasının ardından yaptığı açıklamada, söndürme çalışmasında hem yangın ile hem de arıların saldırısı ile mücadele eden personeli Timurtaş’ın geçen yıl yine soğukolukta çıkan yangındaki söndürme çalışmalarında dumandan zehirlenerek tedavi altına alındığını belirtti.

Her koşulda, fedakarca yeşil vatanı korumak için çaba harcayan İbrahim Timurtaş ve tüm orman kahramanlarına teşekkür eden Başkan Gül, “Soğukoluk mahallemizde geçen ay çıkan orman yangında dumandan zehirlenerek tedavi gören belediye personelimiz İbrahim Timurtaş, bugünkü orman yangınında yine kahramanca müdahalesi sırasında, yabani arıların saldırısına uğrayarak hastanede tedavi altına alındı. Kıymetli mesai arkadaşıma acil şifalar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın