Bu ziyaret yaralı askerlerimize şifa gibi geldi!

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki heyetle İdlib’deki saldırıda yaralanan askerleri Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ederek, sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

6. Kolordu Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığı’ndaki toplantının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte hastaneye geçen Bakan Akar’ı Başhekim Yunus Doğramacı ve hastane yetkilileri karşıladı.

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’ndeki saldırıda yaralanan 3 askerle ve yakınlarıyla da görüşen Bakan Akar, hain saldırıda şehit olan 2 kahraman askerle birlikte tüm şehitlere rahmet, gazilere şifa dileDİ. Saldırıda yaralanan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğunu, birinin ise ameliyatının sonucunu beklediklerini ifade eden Bakan Akar, ““Hudut namustur. Çok açık ve net. Bu konuda Mehmetçik büyük emek harcıyor. Bunu çok yakından görüyoruz. Gece-gündüz, yağmur-çamur, yaz-kış demeden büyük emek harcıyor, ter döküyor, gerektiği yerde hayatını, canını ortaya koyuyor. Yapılan bu mücadele son derece saygıdeğer ve anlamlıdır. Herkesten beklentimiz bu mücadeleye saygı göstermeleridir. Mehmetçik bu konuda elinden geleni yapıyor, bundan sonra da yapmaya devam edecek” dedi.

Bir cevap yazın