Arsuz’a çok ‘Özel’ selam!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 3 günlük Hatay ziyareti programında yer vermediği Arsuz’a İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve Kadın Kolları Başkanı Leman Yılmaz ile birlikte selam gönderirken, Arsuz’a geleceğinin de sözünü verdi.

Erzin, Dörtyol, Payas, Antakya ve Kumlu’da halk buluşmaları, esnaf ziyaretleri, STK ve oda ziyaretleri yaparak seçim hazırlıklarını, iktidar olduklarında yapacaklarını anlatırken vatandaşların sorunlarını da dinleyen Özel, CHP olarak Hatay’ın bütün ilçelerini teker teker ziyaret edeceklerini ifade etti.

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Leman Yılmaz ile birlikte Arsuz Halkı’na seslenen Özgür Özel, “Değerli Arsuzlular Hatay’daydık. Arsuz’a uzanamadık ama bir dahaki sefer Arsuz’a geleceğiz. Teker teker, Hatay’da gezilmedik hiçbir ilçe kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Selamınızı Mahmut Başkan ve Kadın Kolları başkanımızdan aldık. Biz de sizlere selamımızı gönderiyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Ümit ediyorum en kısa zamanda birlikte oluruz.  Arsuz’a çok selamlar” dedi.

Bir cevap yazın