Adli Yıl açılışına İskenderun’da coşkulu kutlama

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 2021-2022 Yeni Adli Yıl Açılışı dolayısıyla İskenderun Adliyesi’nde düzenlenen kokteyle katıldı.

İskenderun Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen törene Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Güngör Murat Uçar, İSTE Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci, İskenderun Baro Temsilcisi Av. Şükran Düzen, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile hakim, savcı ve avukatlar katıldı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yeni Adli Yılın bütün yargı mensuplarına hayırlı olmasını temenni ederken, adaletin tesisi için ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca görev yapan hâkim, savcı ve avukatlar başta olmak üzere adalet sisteminin içerisinde görev yapan tüm adli erkana ve yargı çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Bir cevap yazın