Zafer Bayramı coşkusu sonsuza dek sürecek

Türk Milleti’nin kahramanlıklar ve zaferlerle dolu şanlı tarihinin dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü İskenderun’da sade bir törenle kutlandı. Türk ulusunun yeniden dirilişinin destanı dolayısıyla Atatürk Anıt Alanı’nda çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar, tebriklerin kabulüyle son buldu.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,  İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılıç ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından çelenklerin Ata’nın huzuruna sunulmasının ardından törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve yeni hükümet konağında tebriklerin kabulüyle devam etti.

Törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılı ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’nın yanısıra, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Suzan Şahin, İSTE Rektör Vekili Meltem Ekem, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Şubesi, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği, askeri erkân, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Bir cevap yazın