Arsuz’da Zafer coşkusu bir başka

Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99 ’uncu yıldönümü Arsuz’da da kutlandı.

Arsuz Kent Meydanı’nda düzenlenen törene Kaymakam Musa Sarı’nın yanısıra Garnizon Komutanı Albay Hasan Özkan,  İlçe Belediye Başkanı Asaf Güven,  Gülcihan Özel Eğitim Komutanı Yarbay İbrahim Er, İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Barkın Eryılmaz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ilçe müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Şehit Aileleri ve Gaziler, askeri erkân, emniyet personeli, mahalle muhtarları çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ata’nın manevi huzuruna Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin  sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağın göndere çekilmesi, günün anlam ve önemine yönelik konuşma, şiirlerin okunması ve müzik dinletisiyle sona erdi.

İzmir Kemalpaşa Kaymakamı olarak atanan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçe protokolüyle birlikte Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul ederek, son kez Arsuzlularla bayramlaştı.

Bir cevap yazın