Başkan Tosyalı, Shell markasının gülen yüzlerine konuk oldu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesi’nde akaryakıt sektörünün lideri konumundaki işletmelerden Shell İnan Petrol çalışanlarını ziyaret etti.

Shell markasının gülen yüzleri olan personeller tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Tosyalı, çalışanların kahve davetini de geri çevirmedi.

Alın terinin gücüne inandığını ve güne sabahın erken saatlerinde emekten gelen gücünü İskenderun için harcayan temizlik personeliyle başladığını belirten Başkan Tosyalı, istasyondaki çalışanların gözünden İskenderun’u dinledi çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Her gün araçlarına akaryakıt yüklemesi için gelen binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Shell İnan Akaryakıt İstasyonunu çalışanlarına güleryüzlü karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Tosyalı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İstasyon çalışanları da büyük memnuniyet duydukları Başkan Tosyalı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalarını da yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Bir cevap yazın