‘Vatan kahramanları unutulmaz!’

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay Şube Başkanı Ahmet Ayaz, katıldığı bir radyo programında üstlendiği sorumluluğun bilinciyle, şehit ve gazi ailelerinin taleplerini çözmek için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Beyzade Fm Tv’de Serkan Uğraş’ın sunduğu “Haftanın Dosyası” programına konuk olan Başkan Ahmet Ayaz, ülkemizin bağımsız topraklarını bizlere bırakan aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de şükranla anarken, “Şehitler ve gaziler bizim kutsalımızdır. Onlara çok şey borçluyuz. Tüm insanlarımız, milletimiz bu konuya özen gösteriyor, saygı gösteriyor. Bu konuda hassas olmak, onları unutmamak çok önemli. Çünkü bugün burada bu konuşmayı yapabiliyorsak ve akşam istediğimiz saatte uyuyabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.  Bir insanın normal şartlarda gece kalkıp su içmesi 3,5 saniyesini alır, ama iki ayağı veya bir ayağı  protezli olan gazimiz sadece su içmek için 15 dakikasını ayırmak durumda. O yüzden ne kadar minnet duysak azdır” dedi.

Ayaz, konuşmasının sonunda bir müjdeden bahsederek, “Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Genel merkezimizin Hatay gazi ve şehit ailelerimiz için bir projesi var, tamamlandığında yakın süreçte bunu halkımızla paylaşacağız” dedi.

Bir cevap yazın