Hatay Ülkü Ocağı’nda Devir Teslim

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda yapılan devir teslim töreninde 6 yıldır başkanlık görevini yürüten Metin Taşçı görevini Alihan Döner’e devretti. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiri, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı’nın görevi tevdi etmesiyle göreve atanan yeni Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, devraldığı bayrağı daha yukarı taşıyacağını ifade etti.

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini layıkıyla yürütüp, alnının akıyla teslim ettiğini söyleyen Metin Taşçı, “Altı yıldır yürüttüğüm Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevimi daha önce beraber İl yönetiminde çalıştığımız Alihan Döner’e devretmekten mutluyum. Liderimiz ve Genel Başkanımızın emirlerinde bir nefer olarak bu kutlu davaya hizmet etmeye devam edeceğim. İl Başkanlığım süresince yanımızda olan tüm ülküdaşlarımın haklarını helal etmesini isterim. Yaşasın Ülkü Ocakları” dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner de, “Ülkü Ocakları hepimizin küçük yaşlardan itibaren yetiştiği bir okuldur. Buraya hizmet etmek bizim için şereftir. 6 yıldır görevi büyük özveriyle yerine getiren Metin Taşçı başkanıma özverili çalışmaları için teşekkür ederim. Allah yolumuzu açık etsin. Ülkü Ocakları’nın daha ileri çizgiye ulaşması adına elimizden gelen gayreti yerine getireceğiz. Var olsun Ülkü Ocakları” dedi.

MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, yapılan görev değişikliği ile göreve gelen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’i tebrik ederken , “Görevi layığıyla teslim eden Metin Taşçı Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Alihan Döner Başkanımıza başarılar dilerim” dedi.

Bir cevap yazın