Yayladağı Er Meydanı’nda ‘Barış’ rüzgarı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Yayladağı Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Geleneksel Yayladağı Kültür ve Aba Güreşi müsabakalarında dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Pehlivanlar Diyarı Yayladağı’nda düzenlenen düzenlenen Geleneksel Ata sporlarımızdan Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda Er Meydanı’na çıkan pehlivanların kıyasıya müsabakalarında Başpehlivan Barış Güngör oldu.

Yayladağı Mustafa Sayın Aba Güreşi Sahası’nda renkli görüntülere sahne olan şampiyonaya Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanısıra Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, İsmet Tokdemir, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve davetliler katıldı. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yaptığı açıklamada, müsabakaya yaklaşık 18 ilden 1000’e yakın güreşçinin katıldığını söyledi.

Şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu belirten başpehlivan Güngör ise organizasyona Gaziantep’ten katıldığını belirterek, şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın