Milli Takım kafilesi İskenderun’dan geçti!

İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadınlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Basketbol Milli Takımı sporcuları Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

İskenderun’da son derece verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden sporcular, şampiyonaya ev sahipliği dışında spora ve sporcuya vermiş oldukları desteklerinden dolayı Başkan Tosyalı’ya ayrıca teşekkür etti.

Yardımcı antrenörler Abdullah Bayram ve Songül Çelik ile sporculara eşlik eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Murat Saltan, İskenderun’u çok beğendilerini ifade ederek, “İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan Garanti BBVA Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadınlar Türkiye Şampiyonası ve A Milli takım seçme kampı final karşılaşmalarını İskenderun kampında gerçekleştirdik. Başarılı organizasyondan ve bizlerle yakından ilginizden dolayı sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.

Milli Takımı İskenderun’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Fatih Tosyalı ise ,”Herbiri birbirinden kıymetli siz değerli sporcularımızı kentimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Milli Takım sporcularına ve teknik heyetine önce sağlıklı ve başarılı sezon geçirmelerini diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın