Arsuz’da yeniden bir arada bayram sevinci

Arsuz Protokolü, birlik ve beraberliğin en güzel zamanlarından olan ve her bayramda gelenekselleşen bayramlaşma töreni dolayısıyla pandemi sonrası ilk kez halka buluştu. Devlet Demir Yolları Kampı Çay Bahçesi’nde büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleşen bayramlaşmada farklı dinler bir arada kardeşçe bayram sevincini en üst düzeyde yaşadı.

Arsuz Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde bayram coşkusunu pekiştiren törene Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Asaf Güven, İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçedeki hoşgörü ve kardeşlik rüzgârının daim olmasını temenni ederek, herkesin bayramını kutlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Manevi değerlerimizin en yoğun yaşandığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramı’nın başta şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri ile hoşgörü ve medeniyetler şehri Arsuz’umuzun sıcakkanlı ve samimi insanları olmak üzere tüm milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eder, tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim” dedi.

Kaymakam Musa Sarı ve Milletvekili Özel ile beraberindeki protokol üyeleri, daha sonra Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Teşkilatını ziyaret ederek, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ve fedakarlıkla görev yapan polis ve askerlerle bayramlaştı.

Bir cevap yazın