Kurbanda ‘susuzluk’ derdimiz yok!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, kurban kesme ibadetlerini yerine getirecek vatandaşların su sıkıntısı yaşanmaması için bir takım önlemler aldığını açıkladı.  Yaz aylarında artan su tüketimini kesintisiz karşılamak için önlem alan Genel Müdürlük, bayramda yaşanabilecek yoğunluğa karşı da hazırlıklarını tamamladı. 

Vatandaşlara, bayramda içme suyunun sağlıklı şekilde iletilmesi adına içme suyu iletiminin sağlandığı tüm noktalarda bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığını belirten Hatsu, ayrıca ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’nin bayram süresince de 24 saat görevde olacağının altını çizdi.

İçmesuyu terfi istasyonları, içmesuyu depoları ile faaliyette olan tüm kuyularda bulunan elektrik sistemleri, dalgıç motorları ve motopomplarda bakım çalışması yapıldığını bildiren HATSU, mevcut jeneratörlerde de revizyon çalışmaları yapıldığını aktararak, içme suyu ekiplerinin oluşabilecek arızalara yönelik 24 saat boyunca teyakkuzda olacağını vurguladı.

Bir cevap yazın