Hatayspor’da yönetim aynen devam

Atakaş Hatayspor Olağan Genel Kurulu’nda Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan güven tazelerken, mevcut yönetimin de görevlerine devam etmeleri oy birliğiyle kabul edildi. Hatay Büyükşehir Belediye HATMEK Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığını Murat Hayzaran yaptı. Hayzaran’ın gündem maddelerini sıralamasının ardından, Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazeaslan faaliyet ve denetleme kurulu raporunu okudu.

Başarı asla tesadüf değil!

Hatayspor’un Süper Ligdeli ilk yılındaki başarısının tesadüf olmadığını ifade eden Tazearslan, “Bugün burada, hepimizin sevdalısı olduğu, bize büyük mutluluklar yaşatan Hatayspor’umuz için toplandık. Kongremizde alacağımız tüm kararların şehrimiz, kulübümüz ve Türk sporu için hayırlı olmasını diliyorum. Hepinizin bildiği gibi 54 yıllık maziye sahip kulübümüz, geçen sene ilk kez Süper Lig’de mücadele etmiş ve ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır. Bu başarıdaki en büyük pay hiç şüphesiz Onursal Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’a aittir. Sizlerin huzurunda sayın başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Yaklaşık 5 yıl önce yeni bir yapılanmaya giren kulübümüz, her sezon bir önceki başarısını perçinlemiş ve sonunda ait olduğu Süper Lig’de yer almıştır. Süper Lig’deki ilk sezonumuzda kazandığımız başarı asla ve asla tesadüf değildir. Bu başarı ayakları yere sağlam basan, ne istediğini bilen bir yapılanmanın sonucudur. Bu başarı, kişisel hırslardan ziyade bir şehrin mutluluğunu öne almanın yansımasıdır. Hatayspor’umuz, kurumsal yapılanmasıyla, tesisleşme hamleleriyle, yarım asırı aşkın, tertemiz mazisiyle ve vefakâr taraftarıyla artık geleceğe daha da umutlu bakmaktadır” dedi.

Hedef; Yeni evimizde daha çok başarı

Kasımpaşa maçında taraftarımızla buluşmak için sabırsızlandıklarını ifade eden Tazearslan, “Pandemi sebebiyle maçlarımızı uzun bir süre taraftarımızdan yoksun oynadık. Ancak alınan yeni kararlar gereği yüzde elli kapasiteyle de olsa maçlarımızı yeni stadımızda bordo-beyazlı taraftarımızın önünde oynayacağız. Şimdiden bunun heyecanını yaşıyor, 2021-2022 sezonunun ilk maçı olan Kasımpaşa maçında taraftarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Antakya Atatürk Stadyumu’nda kazandığımız şampiyonluk ve kupaların daha iyisini yeni evimizde başarmayı arzuluyoruz. Yeni sezondaki önceliğimiz yine fair-play ruhuyla oynamak ve mükemmel Hatayspor’u taraftarımıza izletmektir. Çocukların, gençlerin, futbolcu adaylarının büyük ailemizin bir parçası olmak isteyeceği Hatayspor’u yaratmak en büyük gayemizdir. Transfer politikamız ve yapılanmamız bu doğrultuda çok sağlıklı bir şekilde yönetilmektedir” şeklinde konuştu. 


Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından tek liste halinde seçime gidilen kongrede, mevcut Başkan Nihat Tazeaslan genel kurul üyelerinin oyları ile yeniden başkan seçildi.

Nihat Tazearslan başkanlığında seçilen Hatayspor yönetim Kurulu: Aydın Toksöz, Doğan Samsum, Ender Yardımcı, İhsan Ar, Mehmet Bozkurt, Mehmet Savaş, Mustafa Baştuğ, Mustafa Özat, Nevzat İnan, Osman Oğuzhan Çolak, Rahmi Vardı, Selçuk Akıllı.

Denetleme Kurulu; Mithat Baklacı, Hasan Eray Özdemir, Boray Yoğurtçu.

Disiplin Kurulu; Murat Hayzaran, Zafer Mahmut Boncuk, Dimitri Doğum

Bir cevap yazın