Arsuz, esnafıyla kalkınır!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği(ARES-DER)’nin koordinesinde düzenlenen Genişletilmiş Esnaf İstişare ve Çözüm Toplantısı’nda esnafla buluştu. İlçe protokolü, kurum amirleri ve esnafın katılımı ile düzenlenen toplantıda pandemi sürecine ilişkin esnafın talepleri, mevcut durumu ve sorunları üzerine istişarede bulunuldu.

Toplantıya ev sahipliği yapan ARES-DER Başkanı Diyap Gökpınar, esnafın sorunlarını dinlemek üzere toplantıya katılan Kaymakam Sarı ve ilçe protokolü ile kurum temsilcilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Musa Sarı, pandemi sürecinin başından bu yana alınan tedbirler, ilçemizde görülen vakalar, uygulanan yaptırımlar ve yapımına başlanacak yeni yatırımlar üzerine bilgilendirmeler yaptıktan sonra, yapılan çalışmalarla ilgili esnafın görüşlerini aldı.

Toplantıya Kaymakam Musa Sarı’nın yanısıra, Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, Jandarma Komutanı Erkan Karakaş, Sağlık Müdürü Yasin Yıldırım, Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, ARES-DER üyeleri ve esnaf katıldı.

Bir cevap yazın