İskenderun’dan Türkiye’ye selam olsun!

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, pandemi sonrası ilk konserini İskenderun 5 Temmuz Kültür ve Sanat Festivali’nde verdi. En sevilen şarkılarını İskenderunlular için seslendiren Göçer, Anıt Alanı’nı dolduran binlerce kişiyle hem coştu, hem de coşturdu.

Konsere “yıllarım gitti” şarkısıyla giriş yapan Göçer, ‘Bir yer bulalım dünyadan uzak’ şarkısının yanına ‘İskenderun’a yakın olsun’u eklerken, “1,5 yıl sonra pandeminin acısını unutmak için karşınızdayız” dedi.

Konser sonrasında Göçer’e çiçek takdim ederek festivale katılımlarımdan dolayı teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Şükürler olsun ki tekrar bir araya gelebildik. Festival kapsamında İskenderun 15 ilçeden ve yakın bir çok ilden sporcuyu  ağırlıyor. Pandemiden sonra inşallah organizasyonlarımız aralıksız devam edecek. Göreve geldiğimizden beri bir anımızı bile boş geçirmiyoruz” derken, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çiçek takdiminin ardından, Başkan Tosyalı ve İskenderunlular, Ferhat Göçer ile birlikte tüm Türkiye’ye selam gönderirken, anı da fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

Bir cevap yazın