Raketler, İskenderun’un Kurtuluşu için havalandı

İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren sporcular ödüllerini ve madalyalarını törenle aldı.

İskenderun Belediyesi, İskenderun Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi yarışmalarında gençlerin heyecanlı çekişmesi görkemli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da gençlerle masa tenisinde eşlik etmesi turnuvalara ayrı bir renk kattı.

İskenderun 5 Temmuz Festival etkinlikleri kapsamında da gençleri sportif etkinliklerde buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “İlçe spor müdürlüğü olarak masa tenisi kurslarımız da aralıksız devam ediyor. 5 Temmuz Festivali kapsamında düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasında mücadele veren tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Güzel bir turnuva izledik. Turnuvada dereceye giren tüm sporcularımıza ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini ve madalyalarını İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel takdim etti.

Bir cevap yazın