Doğan Erten güven tazeledi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS) İskenderun Şubesi Başkanlığı 14. Olağan Genel Kurulu’nda Doğan Erten güven tazeledi.

PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş, bölgede faaliyet gösteren işletmeler ve sendika üyeleri, esnaf oda başkanları ve üyelerin katılımıyla tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Doğan Erten, PÜİS Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman Bölge Başkanlığına yeniden getirildi.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) İskenderun Şube Başkanı Doğan Erten; “Biz devletimize katma değer, işsizlerimize iş ve istihdam sağlıyoruz. Olağan genel kurulumuza geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçimlerden daha da güçlenerek çıkacağız. El birliği ile sendikamızı daha güçlü yarınlara ulaştırmak için daha çok çalışacağız” dedi.

Genel Kurulun hayırlı uğurlu olmasını dileyen PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş, ”Biz gerçek bir aileyiz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece daha güçlü bir sivil toplum kuruluşu olabiliriz” dedi.

Genel Kurul da ilgili maddeler okunarak, oy birliği ile kabul edildi ve seçime gedildi.

Bir cevap yazın